Підприємцям, керівникам перукарень, косметологічних та масажних кабінетів усіх форм власності.


%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0

Шановні майстрині краси! Ви кожний день даруєте  людям гарний настрій через їх маленьке перевтілення. Гарна зачіска, доглянуті руки – щоденне диво, яке створюєте  Ви своїм натхненням.

Але чи знаєте Ви, що умови Вашої нелегкої творчої праці несуть певні ризики. Практично усі знають про економічні, екологічні та інші проблеми. І тільки проблеми, пов`язані з особистим здоров`ям, заявляють про себе лише  коли вони викликають занепокоєння.

Населення України майже забуло термін «профогляди», які регулярно проводились на підприємствах і в організаціях. В той же час, стрімке зростання таких захворювань як сухоти (туберкульозу), ВІЛ/СНІД, гепатиту, педикульозу, грибкових вражень та інших захворювань може принести Ваш клієнт, який сам про них не здогадується.

%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%b8 Саме тому, кожний майстер, який цінує своє здоров`я, може звернутись до спеціалістів Дніпропетровського обласного центру для проведення курсу гігієнічного навчання, консультацій, порад.

Питання дезобробки, стерилізації, прибирання, застосування заходів особистої гігієни – усі ці питання Ви зможете з`ясувати у ході гігієнічного навчання. Крім того, Ви зможете  удосконалити свої знання пов`язані з умовами праці у т.ч. якості питної води, рівнів освітлення, шуму, мікроклімату, стану оздоблення та ін. що забезпечить безпечні умови праці. До того ж володіючи усією важливою інформацією Ви виключаєте можливість  стати естафетною паличкою між відвідувачами.

А вартість послуг з гігієнічного навчання не складе особистого матеріального тягаря.

Вартість по прейскуранту за 1 людину:

  • до 5 чол. -8,85 грн. без ПДВ (20%) за 1 годину;
  • більше 5 чоловік – 2,48 грн. без ПДВ (20%) за 1 годину.

Заняття проводяться по 3-х, 8-х годинних програмах.

Ласкаво просимо до Дніпропетровського лабораторного центру МОЗ України!

Автор: Свиридов В.І. лікар відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень

Print Friendly, PDF & Email