Підприємцям, керівникам перукарень, косметологічних та масажних кабінетів усіх форм власності


Чи цінуєте Ви своє здоров’я?

4ce4650caa24ff7036c4df24cca6624f

Година за годиною у повній напрузі – так проходить робочий день перукаря. Відвідувачі міняються, кожен зі своїми проблемами, примхами, настроєм. І тільки перукар, який заступив на вахту повинен бути терплячим, виваженим, чемним для кожного.

А як же зберегти гарний настрій, міцне психологічне та фізичне здоров’я?

Багато що залежить від умов Вашої творчої діяльності. Звичайно, важливим являється стан Ваших інструментів, їх утримання. Але значно важливим являється утримання інструментів, якими при народженні Вас нагородили батьки та Господь.

Ваші очі, Ваші легені, Ваші руки – лише від Вас залежить, щоб на Вашему робоче місці освітлення відповідало нормам. Напруженість Вашого зору при незадовільному освітленні з часом приведе до його погіршення. Зовсім не є прикрасою зморшки навколо очей, коли Ви мружитесь.

Вплинуть на  Ваші легені запахи акрилу, фарб та інших матеріалів, коли йдеться про погану вентиляцію, незадовільний стан мікроклімату.

Та й інформація про стан мікробіологічного забруднення робочого місця, яку Ви отримаєте після змивів з обладнання, стане Вам у пригоді.

В наш нелегкий час, коли зацькована побутом людина може бути роздратована неприємними запахами, шумом від діючої по сусідству перукарні, захистом Вашого спокою та здоров’я можуть стати протоколи  лабораторних досліджень, яких буде інформація щодо відсутності  шкідливих факторів від роботи Вашої перукарні.

Зазначені дослідження Ви можете замовити в  Державній установі «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Чекаємо Вас з побажанням найкращого! Сподіваємся на плідну співпрацю!

Автор: Свиридов В.І. – лікар з комунальної гігієни  ВОСГД

Print Friendly, PDF & Email