Візит представників Агентства зменшення загрози та компанії «Блек енд Вітч Спешіал Проджектс Корп».


1%d0%b0

27 вересня 2016 року Державну установу «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» з візитом відвідали представники Агентства зменшення загрози та компанії «Блек енд Вітч Спешіал Проджектс Корп».

Супроводжував групу іноземців Голова комісії з реорганізації ДЗ «УЦКМЗ МОЗ» Родина Роман Анатолійович.

3%d0%b0

директор Штепа О.П.

6%d0%b0

Представник агенства «Блек енд Вітч Спешіал Проджектс Корп»

В ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» (в залі для нарад) вул. Щербаня, 6,  відбулася презентація у слайдах та виступ директора про діяльність обласного лабораторного центру.

 Директор Державної установа «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» Штепа О.П. ознайомив представників Агентства зменшення загрози та компанії «Блек енд Вітч Спешіал Проджектс Корп» з організацією моніторингу збудників особливо небезпечних інфекцій у Дніпропетровській області.

В ході візиту іноземні представники ознайомились з устаткуван-ням бактеріологічної, вірусологічної лабораторій ДУ Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України».

4%d0%b15%d0%b06-%d0%b4Також, іноземні представники ознайомились з станом функціонування обладнання лабораторії особливо небезпечних інфекцій ,системи біобезпеки і біозахисту, забезпечення функціонування лабораторії.

При підведенні підсумків керівництвом ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України» були обговорені  проблемні питання, пов’язані з високою вартістю  сервісного обслуговування лабораторії  особливо небезпечних інфекцій, діагностичних препаратів,  необхідністю подальшої технічної допомоги для більш ефективного її функціонування та додаткових тренінгів.

Представники Агентства зменшення загрози та компанії «Блек енд Вітч Спешіал Проджектс Корп» на заключній нараді з керівництвом ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ МОЗ України»  висловили сердечне задоволення  результатами візиту та запевнення щодо подальшої розбудови наукової співпраці та інвестування з проблемних питань.

7-%d0%b1

Керівник: Резвих В.Г.

Виконавець: Шамичкова Г.Р. – завідувач відділення особливо небезпечних інфекцій

Print Friendly, PDF & Email