Державна установа «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України» прийняла активну участь у тренінгу з біобезпеки та біозахисту


Тренінг з біобезпеки та біозахисту для фахівців ДУ «Дніпропетровський  обласний лабораторний центр МОЗ України» проведено спеціалістами компанії Блек енд Вітч Спешиал Проджект Корп. 14.03-17.03.2017 року .

У роботі тренінгу, проведеного 14.03-17.03.2017 року, спеціалістами компанії Блек енд Вітч Спешиал Проджект Корп. прийняли участь фахівці ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України.
Метою тренінгу  було підвищення рівня знань з  біобезпеки та біозахисту,  фахівців ДУ «Дніпропетровський  України та відпрацювання практичних навичок. Для фахівців ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ України » була проведена теоретична частина тренінгу, даний курс якого є частиною Всесвітньої навчальної програми з управління біоризиками (GBRMC).Також з фахівцями ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр   МОЗ України » були  відпрацьовані навички щодо користування засобами індивідуального захисту при роботі та дії на випадок аварійних ситуацій. В ході тренінгу представники компанії Блек енд Вітч Спешиал Проджект Корп ознайомились з сучасним обладнанням для проведення лабораторних досліджень на базі ДУ «Дніпропетровський обласний лабораторний центр  МОЗ України». За результатами активної участі у  тренінгу з біобезпеки та біозахисту фахівці «Дніпропетровський обласний лабораторний центр МОЗ  України» одержали сертифікати.

                               

 
Шамичкова Г.Р. – завідувач відділення особливо небезпечних інфекцій ДУ «Дніпропетровский ОЛЦ МОЗ України»

Print Friendly, PDF & Email