До уваги громадян, виїжджаючих за кордон!


Сертифікати міжнародного зразку для виїжджаючих за кордон.

 

Звертаємо увагу громадян України та членів їх сімей, які виїжджають за кордон на постійне проживання, працевлаштування або навчання, а також для тимчасового перебування на можливість отримання сертифікату міжнародного зразка (форма №082-1/у-88) щодо результатів обстеження на ВІЛ-інфекцію, сифіліс, а також індивідуальні додаткові обстеження на маркери вірусних гепатитів, вірусів грипу А (у т.ч А/H1N1(пандемічний),  А/H3N2), грипу В та інші.

Дослідження проводяться на базі вірусологічної лабораторії ДУ «Дніпропетровський ОЛЦ ДСЕСУ» висококваліфікованими фахівцями з використанням сучасного обладнання на договірній основі за призначеннями лікарів закладів охорони здоров’я області,  або за власними зверненнями громадян.

Вартість досліджень затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2003 р. N 1351 «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби».

За консультаціями можна звертатись за адресою:

м.Дніпропетровськ, вул..Щербаня, 6 (сайт:www.ses.dp.ua, E-mail: dolc.post@ses.dp.ua).

Телефони для довідок:

– відділення організації епідеміологічних досліджень – (056) 731-96-19

– вірусологічна лабораторія – (056) 731-96-83, 731-96-17

– приймальня ДУ «ДОЛЦ ДСЕСУ» – (056) 731-95-83

сучасне обладнання для проведення досліджень

сучасне обладнання для проведення досліджень

Автор: Кузьменко О.В. – завідувач відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ «ДОЛЦ ДСЕСУ». Головіна Ю.Ю.- лікар-епідеміолог відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ «ДОЛЦ ДСЕСУ»

Print Friendly, PDF & Email